Zakelijk

Zakelijk wijn van Origini; voor horeca, bedrijven en wederverkopers bieden wij diverse mogelijkheden aan. Wij komen graag langs om je kennis te laten maken met onze wijn, hieronder vertellen we je meer over de mogelijkheden.


Horeca

Genieten, daar draait het om in de horeca, dát weet iedereen. Hoe je van genieten een beleving maakt, dat geheim is alleen bekend bij de beste chefkoks en de beste gastheren of gastvrouwen. Bij lekker eten hoort lekkere wijn, wij durven zelfs te beweren dat het één niet zonder het andere kan. Je kunt geen lekker gerecht presenteren met een vlakke wijn. Wijn & Spijs hoort elkaar te versterken, hier adviseren wij graag in. Maak een afspraak en wij komen langs om je kennis te laten maken met een selectie van de meest bijzondere wijnen.

Bedrijven

Ga je iets organiseren, een personeelsfeest, een open huis voor klanten of bijvoorbeeld een jubileum? Origini kan met hostesses, stijlvolle gastvrouwen en gastheren, een welkomsdrankje bij binnenkomst serveren, de wijn bij het event of dinner verzorgen of een wijnproeverij organiseren. Een bedrijfsevent is mooi moment om samen te genieten van een selectie van de allerbeste wijnen. Zoals van de gelijknamige Origini wijn, een wijn waarvoor alleen de allerbeste druiven met de hand geselecteerd worden. Na een lang wijnbereidingsproces ontstaat een bijzondere wijn die zelfs de meest ervaren wijnkenner kan verassen.

Wederverkopers

Ben je wijnverkoper en wil je iets anders aanbieden dan de supermarkt? Iets waarvoor mensen écht naar je winkel of shop teruggaan? Daar kan Origini bij helpen. Zoals we ook zelf altijd op zoek zijn naar de beste wijnen, kunnen wij dit ook voor jou doen. We denken graag met je mee, dus waar wacht je nog op; neem gerust contact met ons op.